Preview Mode Links will not work in preview mode

Musik i Film - Podcast


Musik i Film är en podcast om musiken i filmer, spel och branschen i stort. Varje avsnitt träffar vi en kompositör, regissör, skådespelare eller annan person inom branschen. Podcasten är producerad av Simon Kölle, www.simonkolle.com i samarbete med Joel Forssell.

För mer information besök www.musikifilm.se

Mar 30, 2018

I den elfte episoden av podcasten Musik i Film samtalar Simon Kölle med regissören och klipparen Rasmus Tirzitis.
Rarmus är en mångfaceterad filmarbetare. Han har vunnit bortåt 40 priser med sin senaste film Vilsen (Ave Mater) och det var också hans
Profesionella långfilmsdebut. Rasmus har dock gjort en fan-film (studentfilm) innan Vilsen som visats för över 10 miljoner människor världen över.
Som klippare har Rasmus gjort sig känd som en lysande trailerklippare med över 70 amerikanska titlar men han har också klippt långfilmer, kortfilmer, reklam och informationsfilmer i Sverige.

Mer information om Rasmus hittas på http://www.tirzitis.se/

iTUNES: http://apple.co/musifpodcast

För mer information om bransch och intresseorganisationen Musik i Film se www.musikifilm.se som också finns på Facebook och på flera andra sociala plattformar.

Podcasten Musik i film är producerad av Simon Kölle – www.simonkolle.com (med hjälp av Joel Forssell). Vinjetten och de olika musiksnuttarna i podcasten är från Interludium I (även kallad Kattis Strof) som är skriven av Simon Kölle (orkestrerad av F. Högberg) och framförd live på Skansen av Sveriges Radios Symfoniorkester.