Preview Mode Links will not work in preview mode

Musik i Film - Podcast


Musik i Film är en podcast om musiken i filmer, spel och branschen i stort. Varje avsnitt träffar vi en kompositör, regissör, skådespelare eller annan person inom branschen. Podcasten är producerad av Simon Kölle, www.simonkolle.com i samarbete med Joel Forssell.

För mer information besök www.musikifilm.se

Dec 6, 2018

I avsnitt 19 av podcasten intervjuar Joel Forssell producenten och klipparen Thabo Malmén. Podden drivs av Simon Kölle & Joel Forssell.

Thabo Malmén är en indiependent-producent som jobbat med genrefilm sedan 90-talet. Han har bland annat producerat filmen Psalm 21 och är bioaktuell med filmen Operation Ragnarök som Andres Rignell (episod 16) fotat och Hans Lundgren (episod 10) gjort musiken till.
Han ligger också bakom flera uppmärksammade piloter till TV-serier som "För Evigt Trogen" (om huligankulturen) och "En Gång Var Vi Kungar" (om graffitikulturen).

Thabo berättar i podden om hur det är att få ihop en film med små medel vad som driver honom.

Lyssna på podcasten där poddar finns.

Hitta alla poddar och information på www.simonkolle.com/wp/podcast och www.musikifilm.se

iTUNES: https://itunes.apple.com/us/podcast/musik-i-film-podcast/id1316769624?mt=2

För mer information om bransch och intresseorganisationen Musik i Film se www.musikifilm.se som också finns på Facebook och på flera andra sociala plattformar.

Podcasten Musik i film är producerad av Simon Kölle – www.simonkolle.com och Joel Forssell.
Vinjetten och de olika musiksnuttarna i podcasten är från Interludium I (även kallad Kattis Strof) som är skriven av Simon Kölle (orkestrerad av F. Högberg) och framförd live på Skansen av Sveriges Radios Symfoniorkester.